Durumler

Originalni turski kebabi. Ukusni komadi mesa pažljivo ručno kosani i marinirani satima, pečeni na roštilju do savršenstva i umotani u autentični kruh lavaš (plosnati kruh). Posluženi s prilozima po Vašem izboru.

Sigara boregi

Rođaci hrvatskog bureka. Mali, četverokutni prstići od tijesta pažljivo umotani i punjeni sirom i peršinom ili mješavinom luka, sočnih rajčica, peršina i krumpira. Odaberite porcije s 5 ili 7 peciva.

Kumpir

Zdravi obrok s nogu! Pečeni krumpiri u ljusci preliveni mješavinom maslaca, soli i gauda sira, koja se topi u ustima. Dodatni preljevi po Vašem izboru.

Tost

Ovaj ukusni međuobrok u posljednjih pet godina sve je popularniji diljem Turske, a pripremaju ga ulični prodavači kao i obitelji na mnoštvo ukusnih načina: i tradicionalnih i modernih!

Tatli

Ako želite slatki zalogaj nakon jela (ili kad god), ovaj autentični turski desert iz Anatolije uslišat će sve Vaše želje.

Icececkler

Osvježavajuća turska pića, idealna u kombinaciji s jelom, za gašenje žeđi.

Lokma from Istanbul kuhinja

Lokma iz Istanbula radi s otvorenom kuhinjom, kako bi dokazala da kuhari pravilno pripremaju hranu, provode higijenske mjere i koriste samo svježe sastojke. Lokma ustraje na korištenju najprirodnijeg, čistog mesa, uključujući najmekanije (i najukusnije) komade mlade janjetine i piletine. Povrh svega, u kuhinji su higijena i čistoća apsolutno na prvom mjestu. Dođite – kušajte – i uvjerite se sami.

Galerija